Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων Επίπεδο 1

healthy cooking sml

 

11-03-2013

 Το Κ.Ε.Κ. ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την  ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, θα υλοποιήσουν σεμινάρια με  Τίτλο: Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων Επίπεδο 1.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-007/ΦΕΚ1616/Β/17-08-2007 δημιουργείται  η υποχρέωση όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας μας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

 

Με τη νέα υγειονομική διάταξη η βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης είναι απαραίτητη προκειμένου οι επιχειρήσεις να λάβουν την άδεια λειτουργίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας στην Ένωση Επαγγελματιών Ορεστιάδας & Περιφέρειας την Αίτηση Συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  (Αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας, έναρξη επαγγέλματος), διαθέσιμη αίτηση και στην ιστοσελίδα www.eebop.gr  

Πληροφορίες: στα γραφεία της ‘Ένωσης 2552022763

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013